Jackpocket melancarkan aplikasi mudah alih di Idaho
toto

Jackpocket melancarkan aplikasi mudah alih di Idaho

Pemain loteri Idaho kini boleh membuat tempahan tiket untuk permainan pada aplikasi mudah alih firma loteri itu.

AS.- Firma loteri Jackpocket telah melancarkan aplikasi loteri pihak ketiga di Idaho . Melalui aplikasi itu, pemain boleh membuat pesanan tiket , melihat imej Toto macau tiket mereka dan menyemak keputusan loteri . Pemenang akan dapat menerima hadiah sehingga $599 terus melalui platform.

Peter Sullivan , pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Jackpocket berkata: “Idaho menandakan negeri ke-13 di mana Jackpocket tersedia untuk permainan loteri, menjadikan 13 nombor bertuah di mata kami. Pasukan Jackpocket tidak sabar-sabar untuk menyediakan Idahoans, kedua-dua pemain loteri lama dan Result SGP Hari Ini pemain baharu, cara digital ke hadapan untuk menikmati salah satu pilihan hiburan kegemaran Amerika.”

Pada bulan Julai, Jackpocket mengumumkan pelancaran di Montana . Syarikat itu telah mencapai beberapa perjanjian penajaan baru-baru ini, termasuk dengan New York Islanders , aplikasi sukan ESPN New York dan New York Mets .

Loteri Idaho meningkatkan jualan dengan siri calar baharu
Loteri Idaho telah melaporkan peningkatan dalam jualan sejak melancarkan siri goresan baharu yang menampilkan Scratch FXtra Pollard Banknote. Dalam Pengeluaran Sydney tempoh lima minggu pertama, jualan daripada empat permainan awal baru adalah 72 peratus lebih tinggi daripada purata jualan lima minggu produk loteri yang dikeluarkan sebelum ini.